"There are two tragedies in life. One is to gain your heart's desire and the other is to lose it". George Bernard Shaw

6.12.10

Sorry...

we are CLOSED.

   Αυτή την περίοδο βρέχει καταρρακτωδώς και φυσάει ένας αέρας που παίρνει κεφάλια. Η γιαννιώτικη ατμόσφαιρα δεν βοηθάει καθόλου στο να μου ανέβει η διάθεση. Μία από αυτές τις μέρες λοιπόν το pc μου υπέστη σοβαρή ζημιά. Anyway το αφήνω πίσω μου και πάω παρακάτω. Πέρασε ο καιρός και φτάνουν σιγά -σιγά τα Χριστούγεννα !!!. Μπορεί να μας έχουν πήξει στις διαφημίσεις και όλοι έχουν τρελαθεί να μετράνε τις μέρες ανάποδα μέχρι τα Χριστούγεννα και τους έχει πιάσει όλους ένας τρελός παροξυσμός χωρίς και οι ίδιοι να ξέρουν το γιατί. Όμως οφείλω να ομολογήσω ότι μερικές διαφημίσεις έχουν πετυχημένα concepts ειδικά εκείνες που έχουν ως θέμα τον αγαπητό Santa Clauss. 

    Όμως κάτι λείπει ... πώς η απουσία  κάνει αισθητή την παρουσία της. Πώς αφήνει μία στεναχώρια στο χώρο. Ίσως ότι ακόμα δύο καλοί μου φίλοι καλούνται επιτακτικά να κάνουν τη θητεία τους. Ήθελα να 'ξερα πλάκα μου κάνει η μαμά - πατρίδα και όλοι οι υπεύθυνοι;. Δεν υπάρχει ,πλέον έχω πειστεί ότι το κάνουν επίτηδες!!!. Βέβαια οι δύσκολες συνθήκες μας ωθούν για να πάρουμε γενναίες αποφάσεις που μας πάνε ένα βήμα πιο μπροστά. Θα βρω το καταφύγιο μου στα επιτραπέζια παιχνίδια με παρέα. Στον ζεστό καφέ με φίλους και τέλος στις αγαπημένες μου κόκκινες vinil γόβες που μου φτιάχνουν πάρα πολύ τη διάθεση. (Εντάξει μη διαμαρτύρεστε δεν τις φοράω κάθε μέρα!!!). Θα ασχοληθώ ξανά με το blogaki όταν ανέβει ξανά - και ελπίζω σύντομα - η διάθεση μου. Σας αφήνω με μία υπέροχη μελωδία που μου κάνει παρέα τον τελευταίο καιρό.

http://www.youtube.com/watch?v=cZUy8-zX67c




Σας ευχαριστώ καλό βράδυ σε όλους :)

Υ.Γ Το pc μου δεν λειτουργεί και για λίγο καιρό τσεκάρω το blog μου από τους υπολογιστές του πανεπιστημίου και είδα ότι δεν φαίνεται ολόκληρη η εικόνα του blog και λείπουν οι αναρτήσεις μου. Για κάποιο λόγο δεν μου τις εμφανίζει. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν συμβαίνει και σε όσους διαβάζουν το blog μου. Ο φίλος Dimos μου επεσήμανε ότι συμβαίνει και σε εκείνον κάθε φορά που προσπαθεί να ανοίξει το blog μου. Θα ήθελα να μου πείτε αν συμβαίνει γενικά και σε εσάς - αναγνώστες - ή αν είναι κάποιο θέμα που έχειι να κάνει αποκλειστικά με το ιστολόγιο έτσι ώστε να ξέρω που θα επικεντρωθώ για να λύσω το ζήτημα που προέκυψε.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

17 σχόλια:

  1. Δεν λείπουν αναρτήσεις σου, Ιωάνννα, απλά φαίνεται ότι κάτι άλλαξε στις ρυθμίσεις και το κείμενο είναι στο ίδιο χρώμα με το φόντο. Αν κάνεις επιλογή κειμένουν θα δεις ότι μπορείς να το διαβάσεις. Κοίτα αν μπορείς να αλλάξεις κάτι στις ρυθμίσεις.

    ΘΑ σε περιμένουμε πιο συχνά μαζί μας και κουράγιο εκεί στα κρύα των Ιωαννίνων. Κι εμείς παγωνιά έχουμε στην Βαρκελώνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ για τις υποδείξεις σου Dimo! Πραγματικά ήταν πολύτιμες! Μάλλον κάτι είχα κάνει στις ρυθμίσεις άθελα μου και χωρίς να το καταλάβω άλλαξα το χρώμα του κειμένου.

    Υπέροχη η Βαρκελώνη έστω και με κρύο... Και εμένα μου λείψατε παιδιά... Σκέφτομαι σοβαρά όταν τελειώσω - αμήν! - το μεταπτυχιακό μου στην Ελλάδα να συνεχίσω τις σπουδές μου στην Ισπανία αλλά δεν ξέρω ποιά πανεπιστήμια ειδικεύονται στον τομέα ιστορία της τέχνης. Αν μπορούσες να με βοηθήσεις να βρω το κατάλληλο θα σου ήμουν υπόχρεη...

    Να 'σαι καλά Δήμο! Πολλούς χαιρετισμούς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na skefteis ioanna...mporei idi na skeftesai ola ta parapanw pou aneferes...alla prospathise parapanw...i alithia tha ksedialunei to mualo sou...mporei na einai wmi, dyskoli, periergi alla mono etsi tha anevei i diathesi sou...oloi mas exoume ta katw kai ta panw mas...kai gw vriskomai se mia dyskoli genika periodo tis zwis mou..gia ola omws uparxei enas logos...an autos o logos einai gia na niwseis kalutera argotera...isws i sygxysi, oi dyskolies exoun aksia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού είσαι βρε κορίτσι. Εκείνο το αγαπημένο στυλό στοίχιωσε στο side bar.
    Θα σε παρηγορήσει να σου πω ότι ποτίζω τα φυτά γιατί έχει να βρέξει μήνες;
    Εσύ γλυτώνεις το πότισμα. Θα μου πείς δεν έχω κυρία μου φυτά. Ναι αλλά αν είχες; χαχαχα.

    Βάλε τις γόβες σου και βγές. Είσαι νέα, γερή και πολύ όμορφη.

    Φιλιά θαλασσένια.
    και μη χάνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου Μάκη! Χάρηκα που πέρασες! ναι έχεις δίκιο σε όσα γράφεις...ίσως όλα γίνονται για κάποιο λόγο! για να εκτιμήσεις την αξία των κόπων πρέπει να περάσεις από αυτούς. Σου εύχομαι και σε σένα να περάσει αυτή η δυσκολία που βιώνεις τώρα και να ανέβει η διάθεσή σου γρήγορα!

    Σου χρωστάω και μία επίσκεψη! Πολλού πολλούς χαιρετισμούς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Thalassenia μου καλή σου μέρα!

    Με το σχόλιο σου για τα καλά σου φυτά να σου πώ ότι μου έφτιαξες τη διάθεση και γέλασα πολύ! Το στυλό το άφησα γιατί δεν μπορεί ναμου μονοπωλεί ολόκληρη σελίδα xixixixi

    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Θα βγώ και θα πιώ μία σοκολάτα στην υγειά σου!

    Να προσέχεις τα φυτά σου και να περνάς όμορφα Thalassenia μου! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα Ioanna!
    Την μόνη διαφορά που βλέπω...ως γενικά άσχετη, είναι πως όλο το look είναι χλωμούλι...αλλά τι πειράζει αφού είσαι καλά...και γράφεις!
    ΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦιλάκι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερούδια. Επιτέλους! :)

    Αυτό το οποίο είχψα επισημάνει ήταν ότι δεν εμφανίζονταν τα σχόλια, αλλά στην παρούσα ανάρτηση φαίνονται μια χαρά.

    Be back soon! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Καλημέα Δήμο! Ναι, τις όποιες δυσκολίες και να είχε το blogspot τις έλυσα!
    Ετοιμάζω και εγώ την χαρούμενη επιστροφή μου! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα JK μου!!!
    Εύχομαι καλή εβδομάδα και σε εσένα και πολύ καλές γιορτές να έχεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα αγαπητή Ιωάννα και Χρόνια σου Πολλά! Εμείς τα είχαμε πει μερικές φορές δικτυακά και μετά χαθήκαμε. Γι' αυτό κι έψαξα να δω τι γίνεται. Ελπίζω ότι θα επιστρέψεις σύντομα, όπως το είπες, άλλωστε, σ' ένα απ' τα προηγούμενα σχόλιά σου. Με την ευκαιρία να σου ευχηθώ Καλή Χρονιά και το 2011 να είναι για σένα ένας χρόνος ξεχωριστός κι αλησμόνητος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ιωάννα σου εύχομαι ένα όμορφο, δημιουργικό 2011.

    Να επιστρέψεις, όποτε νιώσεις ανάλογα και να σε διαβάζουμε ξανά.

    Πάντως και σε μένα αμέσως άνοιξε και χωρίς πρόβλημα το blog σου.

    Πολλές ευχές!
    :-)
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρόνια Πολλά...χρόνια Καλά και καλή επάνοδο!!!
    ΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦιλάκια αισιόδοξα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια πολλά Ιωάννα για την γιορτή σου.
    Πολύχρονη και ότι επιθυμείς.
    Καλή χρονιά εύχομαι με τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @JK! Ωωωωω σε ευχαριστώ πολύ καλέ μου Skroutz!!
    Πανέμορφες οι ευχές σου...!!! Σου εύχομαι να έχεις μία καλή χρονιά με πολλά χαμόγελα και ζωηρές στιγμές!!! Πολλά φιλιά

    @Βάσια σε ευχαριστώ πολύ! Καλή χρονιά σου εύχομαι με υγεία! Θα επιστρέψω σύντομα και θα είμαι πάλι κοντά σας να μιλάμε :)

    @Άιναφετς καλή μου μάγισσα! Οι ευχές σου είναι πολύτιμες γιατί είναι μαγικές...! Καλή χρονιά να έχεις με υγεία, χαρά και τα καλύτερα σου εύχομαι!!! Φιλάκια πολλά! :))

    @Μάριον σε ευχαριστώ πολύ! Καλή χρονιά σου εύχομαι και ό,τι επιθυμείς να έχεις. Σε φιλώ.

    @Diatton καλώς σε βρίσκω πάλι!!! Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, είναι πολύ όμορφες!!! Να σου ευχηθώ καλή χρονιά και σε 'σένα με υγεία και ό,τι και όπως εσύ την επιθυμείς! Να είσαι πάντα καλά και σύντομα θα τα ξαναπούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή